Onderweg naar december... 

 

Dichtbundel Waar ik weg waai2    

ONDERWEG


Het begint als je geboren wordt, tot je boven de sterren bent gekomen.

 

Van A naar B, je bent bijvoorbeeld van bed onderweg naar school of werk met of zonder files, of weer van school en werk terug naar huis om je bed weer op te zoeken.


Van 27 december tot 26 december, ben je onderweg naar Kerstmis, daarvoor heb je bijna een heel jaar nodig.

 

Wally Kieboom, Uit: Waar ik weg waai

 

Cadeautip Dichtbundel Waar ik weg waai, gelauwerd in Trouw Letter & Geest en met flaptekst van Dichter des Vaderlands Ester Naomi Perquin. 

Prijs: € 14,95 exclusief verzendkosten 

 

 

 

Tere kunst van José van Loon

 

Collage Jose van Loon 1118

 

De tussenjury van de Special Award 2015 over het werk van José van Loon: ‘Het werk weerkaatst de maker. Het seriematige werkt als een spiegelpaleis. Het heeft een sterk conceptuele component, omdat de tijd er door de voortdurende herhaling een ingrediënt van wordt. Het is wonderlijk werk dat tegelijk zwaar en licht is, waardoor het iets bevrijdends heeft.’

 

Klik hier voor meer informatie.

 

 

  

De kunst van het geven 

Iets geven kan net zo leuk zijn als iets krijgen. Het perfecte cadeau vinden voor medewerkers, een jubelaris of relaties, de anticipatie op de reactie, en dan de blijdschap van de ontvanger. Een cadeau uitzoeken is niet altijd even makkelijk: geven is een kunst. 

 

Special Arts kunstcadeaus

Kunstcadeaus voor u
op voorraad
Kunstcadeaus voor u
op maat gemaakt
Uniek en handgemaakt
Kunstmokjes, ontbijtservies, kunstpapierzak...      Tip: Kunst powerbank met kunstwerk naar keuze Buitenkaars, glas, wenspotjes, keramiek...


Kijk in de Special Arts kunstcadeauwaaier voor een impressie van de mogelijkheden. Ook denken wij graag mee met uw idee.

 

 

 

 

Expositie Op Ooghoogte

Tot eind januari 2019 is in de Special Arts-galerie de tentoonstelling Op Ooghoogte te bezoeken. De expositie toont het meest in het oog springende werk van ruim 30 buitengewone kunstenaars uit de provincie Utrecht.

 

Special Arts expositie op ooghoogte affiche

Een Salon was in de 19e eeuw een wandvullende expositie met op ooghoogte de kunstwerken die het meest belangrijk werden gevonden. Dwalend door het depot van de Special Arts kunstuitleencollectie zijn de kunstwerken voor de tentoonstelling geselecteerd met als verbindend thema mens en dier.

 

De kunstwerken uit de tentoonstelling zijn zowel te koop als te huur. 

 

Heeft u een oogje op de Special Arts galerie?

Met uw bedrijf bent u welkom in de galerie voor een eindejaarsevent opgeluisterd met een presentatie over de waarde van kunst, een rondleiding en/of een workshop. 

  

 

 

Een eindejaarskaart, een gewaardeerd gebaar...

 

14161 1434 org totaal EON jose van loon 2013-14     12990 GVR1203 4123

Kunstkaart Ergens, overal en nergens van José van Loon.

 

Kunstkaart  Het kan vriezen, het kan dooien van Helmich Westra 

 

Ook kunt u uw eigen kaart laten maken bij Special Arts (oplage vanaf 50 stuks).

 

 

 

In aanloop naar een succesvol 2019

Creëer een inspirerende werkplek met kunst

 

Mensen spenderen het grootste gedeelte van hun leven op het werk. Wanneer de ruimte intrigeert en stimuleert, heeft dit positieve effecten op alles: de prestaties, het welbevinden en de creativiteit. Kunst werkt! 

 

14073 ABC GVR1504 0280-schoon

Kees Roosenbrandt, De lift van de aarde (drieluik keramiek)

 

Special Arts heeft een kunstuitleencollectie van ruim 3.000 kunstwerken. Deze collectie is digitaal te bekijken. Wilt u verrast worden? Graag maken wij vrijblijvend een selectie passend bij uw organisatie, medewerkers en wensen. 

 

Geen muren? Ook glaswanden kunnen - met unieke folie - voorzien worden van kunst.

 

 

 

Doneer en stimuleer kunstenaarschap

  

Special Arts kunstenaars 

Met veel enthousiasme worden nieuwe projecten en activiteiten voorbereid, waaronder een nieuwe editie van de Special Award, de landelijke beeldende kunstwedstrijd voor kunstenaars met een handicap. Onderdeel van deze editie zijn ontwikkelwerkplaatsen waar mensen met en zonder handicap samen kunnen werken, leren en ontdekken.

 

Doneer en stimuleer het kunstenaarschap van mensen met een handicap.

Special Arts heeft een ANBI-verklaring, zo kunt u uw gift – onder de voorwaarden van de belasting – aftrekken. Lees meer en doe mee!

 

Graag vertellen wij meer over de vele mogelijkheden om uw maatschappelijke betrokkenheid kleurrijk zichtbaar te maken! Neem hiervoor gerust contact met ons op. 

 

Hartelijke groet,

Tine Veldhuizen

033 4328033

t.veldhuizen@specialarts.nl

 

 

 

www.specialarts.nl

www.kennisplatform.specialarts.nl - blogs, praktijkvoorbeelden en meer

Twitter: @SpecialArtsNL

facebook.com/hetanderegedicht 

facebook.com/specialartsaward

facebook.com/specialtheaterroadshow

 

Special Arts bevordert de kunstbeoefening door mensen met een handicap en zet zich in voor de ontplooiing van hun talenten. Naast de organisatie van activiteiten biedt Special Arts een structureel platform aan het beeldende werk van buitengewone kunstenaars middels een galerie en kunstuitleen.

Bezoekadres
Zonnehof 4A
3811 NC  Amersfoort

T: 033 43 28 033
E:info@specialarts.nl
www.specialarts.nl

Klik hier als u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen