Special Arts

A | A | A
Stichting Special Arts Nederland  T: 033 432 80 33  E: info@specialarts.nl
Home Agenda Nieuws Organisatie Downloads Contact ANBI Links Sitemap Colofon

Dichtbundel Waar ik weg waai

Art. nr.:

 

 

Dichter des Vaderlands Ester Naomi Perquin: "In deze bundel, waarin tientallen gedichten van mensen met een verstandelijke handicap zijn samengebracht, wordt gespeeld met taal
en gezocht naar woorden. Wie goed oplet, ziet een hele stoet beelden en vondsten voorbijtrekken – van wapperende oranje wimpers tot een plastic tas vol paardengeur, van een man die zich aan wil laten schaffen tot een woord in de mist. 

 

Spelen met taal is niet weten wat je doen moet. Het is rommelen, de slappe lach krijgen, met letters smijten. De vrijheid benutten en je nergens iets van aantrekken. Maar spelen met taal is ook: leren dat je met één woord de wereld kunt veranderen. Gewoon, omdat je er
zin in hebt. Dat je een nieuwe werkelijkheid kunt scheppen – of de oude kunt verbeteren. Dat je onderweg kunt zijn, zelfs al blijf je op je plaats. Wat een geluk dat eigenlijk iedereen dat kan, op steeds weer andere manieren. Wat een geluk dat het hier is opgeschreven."

 

De 156 gedichten zijn een selectie uit het grote aantal inzendingen voor Het Andere Gedicht, de landelijke poëziewedstrijd voor iedereen met een verstandelijke handicap vanaf 12 jaar.

 

Formaat: 12,5 x 20 cm (pocketuitvoering)

Aantal pagina's: 160

ISBN: 978-94-91341-06-9

 

Prijs: € 14,95 inclusief BTW en exclusief handling- en verzendkosten

Prijs: € 20,00 bundel inclusief 7 poëziekaarten, inclusief BTW en exclusief handling- en verzendkosten 

 

Compilatie poeziekaarten

 

Via het Opgaveformulier Producten en Diensten kunt u de dichtbundel bestellen.


Terug naar het overzicht