Doe mee!

BlijGoed training Productpresentatie en ondernemerschap 

 

BlijGoed fototraining 20200129_131500

 

We horen van verschillende begeleiders dat ze als team nog dagelijks terugvallen op wat ze bij de training Productpresentatie en Ondernemerschap hebben geleerd. Dat maakt ons blij! 

De training bestaat uit praktische en speelse workshops op het gebied van productselectie, prijsbepaling, tekst en fotografie. 

 

Denny van Oet de Verf: “Het allermooiste was misschien nog wel dat cliënten nieuwe dingen hebben geleerd en hun verborgen talenten hebben ontdekt. Persoonlijke ontwikkeling, iets waar iedereen recht op heeft. Een nieuwe vorm van dagbesteding? BlijGoed-medewerker!”

 

Greetje van Paspartoe: “Het is een zeer inspirerende cursus waarin we goed konden samenwerken met de cliënten, die ook heel veel zelf konden doen. Hierdoor leerde ik ook wat hun mogelijkheden zijn. En ik heb zelf ook meer geleerd over het foto’s maken en tekstschrijven.”


Elenore van Kijkoor: “Onze cliënten leren op een andere manier over onze producten nadenken, hoe maken we onze producten verkoopbaar en hoe kunnen wij helpen in dit proces.”

 

Als jullie de training nog niet hebben gevolgd, dan hebben we mooi nieuws, jullie kunnen meedoen aan de training in juni in Amersfoort:

 

Trainingsdag 1: dinsdag 21 juni 2022

Trainingsdag 2: dinsdag 28 juni 2022

Lees meer over de trainingen en het aanmelden.

 

 

  

We kijken er naar uit jullie te zien! Bel gerust als je vragen hebt.

 

Special Arts Tine Veldhuizen_DSC5059 - Foto Ronald Pilot-uitsnede       

BlijGoede groet,

Tine Veldhuizen

033 4328033 / 06 49922670

t.veldhuizen@specialarts.nl

 

 

 

www.blijgoed.nl wordt mede mogelijk gemaakt door onder meer HandicapNL, Cornelia Stichting, Stichting SFO en Stichting DOEN.

 

Bezoekadres
Zonnehof 4A
3811 NC  Amersfoort

T: 033 43 28 033
E:info@specialarts.nl
www.specialarts.nl

Klik hier als u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen