Beeldimpressie BlijGoed Atelierplein 2022-2

 

 

Uitnodiging

Kom kunst kijken, workshops volgen en makers ontmoeten op het BlijGoed Atelierplein

 

Tot en met 22 mei 2022 tonen buitengewone ateliers uit het hele land hun toegepaste kunstproducten op het BlijGoed Atelierplein. Je kunt er workshops volgen, de conceptstore bezoeken, lekker neuzen in het aanbod op de boekentafel, de kunstmuur bewonderen, in gesprek gaan met de makers en meedoen aan BlijGoede winacties.

 

Iedere dag zijn er weer andere workshops en optredens. Kijk op www.blijgoed.nl/informatie/bezoek-gratis-het-blijgoed-atelierplein-2022 voor het programma. Het atelierplein bevindt zich aan de Brink 120 in Hengelo (Ov). De toegang is gratis!

 

Screenshot filmpje BlijGoed

https://youtu.be/ifUXGXjg-RY

 

Art Brut Biënnale

Het BlijGoed Atelierplein is onderdeel van de Art Brut Biënnale. Art Brut is kunst in haar meest directe en ongeremde vorm. Puur en onbevangen, gemaakt door kunstenaars met een psychische achtergrond of verstandelijke beperking. Op het beursplein wordt Art Brut getoond en verkocht van internationale kunstenaars. Daarnaast zijn er lezingen, films en optredens. Het is de vierde keer dat de Art Brut Biënnale wordt georganiseerd. Special Arts, initiatiefnemer van BlijGoed, is sinds het begin partner. De beursvloer van de Art Brut Biënnale bevindt zich naast het atelierplein.

 

Online platform www.blijgoed.nl
Op veel dagbestedingsateliers worden prachtige toegepaste kunstproducten gemaakt. Sommige verkopen deze in een winkel, maar bij het grote publiek zijn ze meestal onbekend. Zo jammer! Want het zijn unieke artikelen van makers die graag hun pure talent tonen. Dit inspireerde Special Arts tot het opzetten van het overkoepelend verkoopplatform BlijGoed. De producten op dit platform maken vier keer blij: de makers bij het creëren, het team bij het sociaal ondernemen, de koper bij het uitzoeken en de ontvanger bij het uitpakken. Jij blij, zij blij.

 

Kun je niet komen? Dan worden we ook heel blij als je BlijGoed gaat volgen op www.facebook.com/blijgoed en www.instagram.com/blijgoed.

Online bekendheid laat de BlijGoed makers groeien!

 

Flyer BlijGoed Atelierplein 2022: www.specialarts.nl/346854

www.blijgoed.nl
www.artbrutbiennale.nl

  

 

 

Special Arts Tine Veldhuizen_DSC5059 - Foto Ronald Pilot-uitsnede       

BlijGoede groet,

Tine Veldhuizen

033 4328033 / 06 49922670

t.veldhuizen@specialarts.nl

www.blijgoed.nl

 

 

 

 

BlijGoed wordt mede mogelijk gemaakt door onder meer HandicapNL, Cornelia Stichting, Stichting SFO en Stichting DOEN.

 

Bezoekadres
Zonnehof 4A
3811 NC  Amersfoort

T: 033 43 28 033
E:info@specialarts.nl
www.specialarts.nl

Klik hier als u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen