Persbericht 

Amersfoort, 8 december 2021

 

Van dagbesteding-deelnemer naar sociaal ondernemer 

De makers van BlijGoed zijn supertrots op hun ultieme december cadeaus

 

Op BlijGoed verkopen deelnemers van dagbestedingsateliers in heel Nederland hun toegepaste kunstproducten. Zij maken unieke producten met materialen als keramiek, papier maché, textiel en verf. Deze mooie, bijzondere artikelen mét een verhaal presenteren zij op BlijGoed.nl.

 

Het is heerlijk webwinkelen bij de ateliers op het platform en alle cadeaus worden door de makers zelf prachtig verpakt. Dat is een feestje voor de ontvanger en staat ontzettend gezellig onder de boom.

 

BlijGoed 2 Blij 0721-Timo-2

Luister naar Timo en andere BlijGoede makers

 

Ook de koopbeleving is uniek. Je koopt direct van de makers en door de vele foto’s schept dat echt een band. De makers en hun collega’s versturen de pakketten ook zelf en stoppen er vaak een kaartje bij. Dat maakt het shoppen heel persoonlijk. Het aantal producten op het online platform groeit met de week, zodat er altijd wel iets leuks te vinden is. En kom je er toch niet uit, dan geef je gewoon een BlijGoed cadeaukaart.

 

De producten op BlijGoed maken vier keer blij: de makers bij het creëren, ateliers bij het ondernemen, de koper bij het uitzoeken en de ontvanger bij het uitpakken. Niet het artikel is het unieke product, maar juist dat blije gevoel. Dat maakt een product van BlijGoed tot het ultieme decembercadeau.

 

www.blijgoed.nl

www.facebook.com/blijgoed

www.instagram.com/blijgoed

 

 

 

Noot voor de redactie, niet bestemd voor publicatie:  

De makers van BlijGoed kijken uit naar aandacht voor hun producten in de media. Zij worden graag geïnterviewd.  

Meer informatie: Tine Veldhuizen, Special Arts

t.veldhuizen@specialarts.nl of 06 49922670.

 

Blijgoed logo 52-zwart

 

BlijGoed is een initiatief van Stichting Special Arts en wordt mede mogelijk gemaakt door HandicapNL, Cornelia Stichting, Stichting SFO en Stichting DOEN.

  

 

   

 

Bezoekadres
Zonnehof 4A
3811 NC  Amersfoort

T: 033 43 28 033
E:info@specialarts.nl
www.specialarts.nl

Klik hier als u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen