BlijGoed 2 Blij 0721-Timo-2

Luister naar Timo en andere BlijGoede makers

 

 

BlijGoede maker Timo"Om hier te werken, dat maakt me blij!"

 

Met liefde gemaakt

Mensen met een (verstandelijke) beperking krijgen in ateliers, verspreid door heel Nederland, de kans om met kunst bezig te zijn. Hier werken zij met materialen als keramiek, papier maché, textiel en verf. Binnen deze dagbestedinglocaties worden daarmee unieke producten gemaakt en ontwikkelen de makers hun talenten. Deze mooie, bijzondere producten met een verhaal presenteren zij op BlijGoed.nl.

 

Ondernemerschap

Het kunstenaarschap draait om zoveel meer dan het product alleen. De makers zijn daarom getraind in ondernemerschap, zodat zij zélf het hele verkoopproces van A tot Z kunnen doen. Van het bepalen van de prijs, tot de productfotografie en het plaatsen van de producten op de website. Zo houden ze het hele proces in eigen hand, van idee tot verzending.


De producten van BlijGoed maken zo drie keer blij: de maker bij het creëren, het atelier bij het ondernemen en de ontvanger bij het uitpakken.

 

BlijGoede producten in het zonnetje-zomer

 

Wie maak jij blij? 

www.facebook.com/blijgoed

www.instagram.com/blijgoed

 

 

Blijgoed logo 52-zwart

BlijGoed is een initiatief van Stichting Special Arts en wordt mede mogelijk gemaakt door HandicapNL, Cornelia Stichting, Stichting SFO en Stichting DOEN.  

 

 

 

Noot voor de redactie, niet bestemd voor publicatie:  

De makers van BlijGoed kijken uit naar aandacht voor hun producten in de media. Zij geven graag meer informatie via Special Arts.

Tine Veldhuizen, Stichting Special Arts Nederland, t.veldhuizen@specialarts.nl of

06 49922670.

 

 

   

 

Bezoekadres
Zonnehof 4A
3811 NC  Amersfoort

T: 033 43 28 033
E:info@specialarts.nl
www.specialarts.nl

Klik hier als u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen