Special kunstpower

Kunstcadeaus voor de decembermaand of als kleurrijke kick off van het nieuwe jaar

 

Kunst is echt een cadeautje dat hartverwarmend werkt in de decembermaand. Tegelijkertjd brengt het energie voor het nieuwe jaar. Wij geven graag verschillende ideeën voor thuiswerkers, corona flexplekken en zakenrelaties, waarmee je als bedrijf je maatschappelijk hart kunt tonen. Van unieke (brievenbus)cadeaus tot geschenken die in shifts kunnen worden opgehaald bij je bedrijf.

Heb je een eigen idee? Ook daar gaan we graag mee aan de slag!

  

Special Arts Tine Veldhuizen_DSC5059 - Foto Ronald Pilot-uitsnede       

Hartelijke groet,

Tine Veldhuizen

033 4328033 / 06 49922670

t.veldhuizen@specialarts.nl

 

 

 

Kunstpowerbank 

 

Powerbank

 

Met deze kunstpowerbank geef je een kunstenergie-boost aan medewerkers en zakenrelaties. Te bedrukken met een kunstwerk naar wens uit de Special Arts-kunstuitleen. Bijvoorbeeld Terras van Michele de Kleine. 

 

Compact van formaat (9 x 9 x 2,4 cm) met power naar keuze (tot 10050mAh),
inclusief 3 connector opties, waaronder Micro-USB, USBC en Lightning Adapter.
Te bestellen per 25 stuks.

 

 

  

 

Klik hier voor een impressie van 

mogelijkheden en onze kunstcadeauwaaier

 

 Kleurrijke kunstcadeaus-v2 

Verras met een Special Pakje Kunst, maak het gezellig met kleurrijke mokjes of onderzetters, breng ontspanning met een dichtbundel met een magnetische boekenlegger of kies voor zakelijk met een kunstpowerbank... 

 

 

  

Special Pakje Kunst...  

Klein maar o zo krachtig: Special Pakje Kunst brengt frisse power via de brievenbus. In een Special Pakje Kunst zit een mini-kunstwerk van een kunstenaar met een bijzonder verhaal. Uniek, expressief en betekenisvol. 

 

Special Pakje Kunst

Verras voor slechts € 4,00 (exclusief handling- en verzendkosten) uw medewerkers met een Special Pakje Kunst thuis. Special Arts verzorgt graag de verzending.  

 

 

 

Kunst op de (thuis)werkplek

Waar je ook werkt, overal wil je natuurlijk dat de werkplek fijn aanvoelt en inspireert. Kunst doet dit. Bij Special Arts hebben we een prachtige collectie kunst van bijzondere kunstenaars. Met onze kunstuitleen maken we deze kunstwerken voor zowel particulieren als bedrijven beschikbaar. 

 

Special Arts galerie2

 

Via de digitale kunstuitleencollectie kiezen medewerkers een kunstwerk voor hun (thuis)werkplek. De kunstwerken kunnen bezorgd worden op het thuisadres of op de kantoorlocatie, zodat medewerkers het zelf meenemen naar huis wanneer zij op kantoor zijn. 

 

Een kunstwerk met een formaat tot 80 x 60 cm huur je slechts voor € 8,40 per maand. Een groot kunstwerk (vanaf 90 x 70 cm) siert een werkplek voor € 12,40 per maand. 

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW en eventuele bezorg- en inrichtingskosten.

 

 

 

Kaartje: kleine moeite…

We waren bijna vergeten hoe leuk het is om post te krijgen. Zeker voor mensen die thuis werken of veel thuis (moeten) zijn, is de postbode een welkome gast.

 

Van een poëtische groet...

Compilatie poeziekaarten

 

tot een eindejaars wens...

14161 1434 org totaal EON jose van loon 2013-14     12990 GVR1203 4123

Kunstkaart Ergens, overal en nergens van José van Loon.

 

Kunstkaart  Het kan vriezen, het kan dooien van Helmich Westra 

 

Natuurlijk kun je ook een eigen kaart laten maken bij Special Arts (oplage vanaf 50 stuks) met juist dát kunstwerk dat past bij jullie visie, kleur of dromen... Wij maken graag een voorselectie.

 

 

 

Of kies voor een eindejaarsgift
Vermenigvuldigen door te delen...

Veel bedrijven kiezen er (ook) voor ‘goed te doen’ in de decembermaand. Met een gift aan Special Arts (die aftrekbaar is van de belasting) geven jullie buitengewone kunstenaars power. Lees meer en doe mee!  

 

Kunstenaars nieuwsbrief november 2019 

 

 

https://www.instagram.com/specialartsnl/

Twitter: @SpecialArtsNL

facebook.com/hetanderegedicht 

facebook.com/specialartsaward

facebook.com/specialtheaterroadshow

 

Special Arts bevordert de kunstbeoefening door mensen met een handicap en zet zich in voor de ontplooiing van hun talenten. Naast de organisatie van activiteiten biedt Special Arts een structureel platform aan het beeldende werk van buitengewone kunstenaars middels een galerie en kunstuitleen.

Bezoekadres
Zonnehof 4A
3811 NC  Amersfoort

T: 033 43 28 033
E:info@specialarts.nl
www.specialarts.nl

Klik hier als u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen