Special Arts

A | A | A
Stichting Special Arts Nederland  T: 033 432 80 33  E: info@specialarts.nl
Home Agenda Nieuws Organisatie Downloads Contact ANBI Links Sitemap Colofon

Expositie - Lockdown Art UNITed - Nijmegen (ge)
07-11-2020 -


Een Expositie in Passage de Molenpoort in Nijmegen (naast de UNIT Winkel) vanaf 7 november 2020 en 7 dagen per week te bezichtigen!

 

Tijdens de lockdown, vanaf maart 2020, zijn deelnemers en medewerkers met elkaar in contact gebleven en hebben er gezamenlijk voor gezorgd dat iedereen aan het werk kon blijven.

 

Lockdown Art UNITed

 

Met z’n allen werken aan één kunstwerk in deze periode: Iedere deelnemer kreeg om de twee weken één of meerdere kleine houten paneeltjes (±10x10cm) en een klein deel van een foto (van 3 x 3 cm) met de opdracht het fotootje na te schilderen zonder het uiteindelijke resultaat al te weten. Een aantal kenmerkende en iconische plekken in Nijmegen zijn hiervoor geselecteerd en hebben als kunstwerk een nieuw gezicht gekregen.


Deze expositie laat u de kracht en verrassing zien dat verschillende schilderstijlen wel degelijk tot één uniek werk kunnen leiden.

 

Deze werken zijn allemaal te koop en de gehele opbrengst wordt gebruikt voor de aanschaf van nieuwe materialen voor het UNIT Atelier.

 

Elk afzonderlijk kunstwerk is gemaakt door ± 20 verschillende deelnemers en werknemers van het UNIT Atelier.

 

De prijzen variëren tussen de 375 euro en 750 euro.

 

Bent u geïnteresseerd? Loop dan binnen bij de UNIT Winkel, mail met info@unitacademie.nl
of bel naar 0617544175

 

De kunstwerken zijn te bewonderen door de ramen van een leegstaand pand naast de UNIT Winkel in Passage Molenpoort 37 te Nijmegen, dus helemaal coronaproof. Al komen er nog zo’n strenge maatregelen, deze manier van werken kan door blijven gaan en onze expositie zal nooit dicht gaan ☺


Wij hebben de smaak te pakken en deze vorm van werken smaakt naar meer.


Ook in coronatijd verbonden blijven met elkaar is voor ons erg belangrijk.

 

De gezamenlijke kunstwerken kunnen ook in opdracht gemaakt worden. U levert een foto en wij maken het in uw gewenste maat na met ongeveer 20 kunstenaars. Onze voorkeur gaat uit naar werken in zwart-wit, daar worden we steeds beter in!

 

Contactpersoon: Gemma van Grinsven 0617544175 - info@unitacademie.nl
ga terugTerug naar het overzicht