Power door kunst ...

En ineens zijn we in grote getalen aan het thuiswerken. Zeker nu het al een paar weken duurt, is het fijn als je onverwacht een creatief cadeautje krijgt om je een hart onder de riem te steken. 

Daarom dit keer een nieuwsbrief vol kunstpower om als bedrijf te delen met de thuiswerkers. Met volop ideeën om de bijzondere kunst van buitengewone kunstenaars zichtbaar te maken en een kleurrijk accent te geven aan maatschappelijke betrokkenheid. 

 

Felle kleuren, prachtige lijnen, creatieve uitspattingen: wij krijgen er energie van! 

Doe mee! 

  

Special Arts Tine Veldhuizen_DSC5059 - Foto Ronald Pilot-uitsnede       

Hartelijke groet,

Tine Veldhuizen

033 4328033 / 06 49922670

t.veldhuizen@specialarts.nl

 

 

 

 

Kunst voor meer werkgeluk

Nicole van Lier 2x

Kunst van Nicole van Lier, winnaar van de Special Award 2019 publieksprijs 

 

Kunst aan de muur zorgt voor meer werkgeluk. En hoe krachtiger uw medewerkers, hoe sterker uw bedrijf. Power door Kunst, dus! 

Bij Special Arts hebben we een prachtige collectie kunst van bijzondere kunstenaars. Met onze kunstuitleen maken we deze kunstwerken voor zowel particulieren als bedrijven beschikbaar. We denken graag met u mee: per jaar of per half jaar hangt er steeds een frisse, nieuwe selectie bij uw kantoor aan de muur.

Graag maken wij vrijblijvend een selectie passend bij uw organisatie, medewerkers en wensen.   

Geen muren? Ook glaswanden kunnen - met unieke folie - voorzien worden van kunst.

 

Staat er  een digitaal symposium, studiedag, borrel of andere activiteit op de planning? Vergroot uw power met een tentoonstelling van Special Artists! Zo wordt uw bedrijf zichtbaar als maatschappelijk betrokken én u prikkelt gasten met ongewoon krachtige werken. 

 

 

 

 

Special Pakje Kunst...   

Klein maar o zo krachtig: Special Pakje Kunst brengt frisse power via de brievenbus. In een Special Pakje Kunst zit een mini-kunstwerk van een kunstenaar met een bijzonder verhaal. Uniek, expressief en betekenisvol. 

Special Pakje Kunst

 

Verras voor slechts € 4,00 (exclusief handling- en verzendkosten) uw medewerkers met een Special Pakje Kunst thuis. Special Arts verzorgt graag de verzending.  

 

 

 

Online kunst-teambuilding 

Door samen -online- langzaam te kijken naar een kunstwerk ervaar je op een inspirerende manier hoe anders iedereen kijkt. Verrassend en verbindend.

  

10847 GVR0704 2569

Kunstwerk van Dilyse Buter

 

De gesprekstechniek van Visual Thinking Strategies (VTS) creëert een andere vorm van communicatie. 

Door samen, onder begeleiding, de mogelijke betekenissen van een kunstwerk te achterhalen, ontstaat een bijzondere samenwerking en gevoel van verbondenheid. Dit kan later eenvoudig toegepast worden in werksituaties en vergaderingen. Verrassend en inspirerend.

 

VTS facilitator Laurens Krüger biedt in samenwerking met Special Arts online VTS-teambuilding voor bedrijven. Hierbij staat een bijzonder kunstwerk van een buitengewone kunstenaar centraal. Deze online teambuilding activiteit duurt gemiddeld 45 minuten en is uit te breiden met een gesprek over de gesprekstechniek zelf en de effecten en mogelijke toepassingen ervan.

Leuk om juist nu met je team hieraan deel te nemen!

De optimale groepsgrootte is 6 à 7 deelnemers, maar Laurens gaat ook graag het experiment aan met grotere groepen.

Neem voor meer informatie contact op met Special Arts, 033 4328033, t.veldhuizen@specialarts.nl

 

 

 

Even uit het hoofd met het Special Arts Bulletin

In deze speciale tijd waarin de wereld door het coronavirus er heel anders uitziet is er het Special Arts Bulletin.

Het bulletin verschijnt een aantal malen per week met een inspirerend portie Kunstpower: een Keuze-kunstwerk, poëzie en een zelf-aan-de-slag tip om even het hoofd leeg te maken.

 

Special Arts Bulletin #9 

Ook met uw favoriete kunstwerk in het Special Arts Bulletin? Dat kan heel makkelijk: kies een kunstwerk uit de Special Arts kunstuitleencollectie en stuur uw keuze naar aanmeldingen@specialarts.nl met daarbij een quote en een link naar uw organisatie.

Zo geven wij met elkaar de kunstenaars die nu niet of minder naar hun (dagbestedings) atelier kunnen, middels onze aandacht creatieve power.

 

 

 

Kunstpowerbank 

Powerbank  

Met deze kunstpowerbank geeft u een kunstenergie-boost aan medewerkers. Te bedrukken met een kunstwerk naar wens uit de Special Arts-kunstuitleen. Bijvoorbeeld Leeuw Portret van Bart Brouwer. 

 

Compact van formaat (9 x 9 x 2,4 cm) met power naar keuze (tot 10050mAh),
inclusief 3 connector opties, waaronder Micro-USB, USBC en Lightning Adapter.
Te bestellen per 25 stuks.

 

Klik hier voor een impressie van meer mogelijkheden. Natuurlijk denken wij graag mee met uw idee.

 

 

 

Andere manieren om mee te doen... Maak onze projecten mede mogelijk. Special Arts heeft een ANBI-verklaring, zo kunt u uw gift – onder voorwaarden van de belasting – aftrekken. Lees meer en doe mee! 

 

https://www.instagram.com/specialartsnl/

Twitter: @SpecialArtsNL

facebook.com/hetanderegedicht 

facebook.com/specialartsaward

facebook.com/specialtheaterroadshow

 

Special Arts bevordert de kunstbeoefening door mensen met een handicap en zet zich in voor de ontplooiing van hun talenten. Naast de organisatie van activiteiten biedt Special Arts een structureel platform aan het beeldende werk van buitengewone kunstenaars middels een galerie en kunstuitleen.

Bezoekadres
Zonnehof 4A
3811 NC  Amersfoort

T: 033 43 28 033
E:info@specialarts.nl
www.specialarts.nl

Klik hier als u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen