Gedichten met het thema Vrijheid
Laat ze zien voor de ramen in de iktoon-maand

 

Voorbeeld gedichtenposters Vrijheid

 

Het is al even geleden dat wij de vraag hebben uitgezet om gedichten in te sturen over het thema Vrijheid  

Uit alle inzendingen is een selectie gemaakt die je op Het Gedichtenlaboratorium kunt lezen. Ook is van deze gedichten een digitale poster gemaakt.  

 

Het lijkt ons geweldig als op heel veel ramen deze poëzieposters komen te hangen. Juist in juni, want dan is het iktoon, de maand van de amateurkunst. 

 

Kies jouw favoriete gedichten en laat ze vrij door de posters hiervan uit te printen en voor het raam te hangen (klik hiervoor op het nummer van het gedicht). Ook kun je blanco posters uitprinten, waarop je een gedicht kunt schrijven. 

Stuur ons een foto dat de poster hangt en wij gaan deze weer delen.


Blijf vooral ook gedichten insturen naar poezie@specialarts.nl. Met regelmaat kiezen wij uit de nieuwe inzendingen weer gedichten, zodat er aan het einde van het jaar 75 vrijheidsgedichten te lezen zijn.

 

Wil je tips voor het schrijven van een gedicht over Vrijheid? Lees het blog van Blindschelders & Raadsman op www.specialarts.nl/344597 

 

 

 

Doe mee met de challenge Maak de Zomer!

 

Met iktoon willen we graag iedereen uitdagen om creatief bezig te zijn. Hiervoor is een challenge opgezet met als thema Maak de Zomer! Want we kijken reikhalzend uit naar de zomer. Jij ook? Hoe kunnen we deze unieke zomer (met 1,5 meter afstand) optimaal vieren? Wat hoop je als eerste weer te mogen doen? Welke wensen heb je voor deze zonnige tijden?

 

Stuur een foto of filmpje van jouw kunstwerk in voor 23 juni 2020 via https://iktoon.nl/challenge/ en wie weet wordt je uitgekozen als de Beste Amateurkunstenaar van 2020.

Kijk voor inspiratie in de Special Arts Bulletins: http://specialarts.mijnpublicatie.online/sab46/


Special Arts Bulletin #46

Wil je automatisch elke nieuwe editie van het Special Arts Bulletin ontvangen? Stuur dan een email aan aanmeldingen@specialarts.nl

 

Met dank aan Akimoto, Amersfoort

 

  

Meer inspiratie:  

kennisplatform.specialarts.nl

www.facebook.com/hetanderegedicht

www.facebook.com/specialartsaward

 

 

 

Bezoekadres
Zonnehof 4A
3811 NC  Amersfoort

T: 033 43 28 033
E:info@specialarts.nl
www.specialarts.nl

Klik hier als u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen