20190706_161406

 

 

Beste,

 

Speciaal voor BSO’s is er bij de Special Award-expositie in de Nicolaïkerk in Utrecht een inspirerend en interactief programma waarbij kinderen op een leuke manier kennismaken met bijzondere kunst van buitengewone kunstenaars.

 

De Special Award is dé landelijke beeldende kunstwedstrijd voor mensen met een handicap, die elke vier jaar georganiseerd wordt door Special Arts. Alle genomineerde kunstenaars worden getoond in een tentoonstelling die de hele zomer te bezoeken is in de Nicolaïkerk in Utrecht.

 

Na een eerste succesvolle BSO-week in juli komt er een tweede week in augustus: van 20 augustus tot en met 24 augustus 2019 zijn jullie met de kinderen van harte welkom.
Volg een kleurrijke workshop of ga op onderzoek uit waarbij al de zintuigen geprikkeld worden. Het belooft een mooie week te worden!

 

Nog even alles op een rij:
Wat: inspirerende en interactieve kunsttour
Wanneer: van maandag 20 augustus tot en met vrijdag 23 augustus 2019
Waar: Nicolaïkerk in Utrecht (naast het Centraal Museum)
Kosten: Gratis

 

Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Special Arts: 033 4328033.

Wij kijken uit naar jullie komst!

 

Hartelijke groet,

Anita Schuurman en Tine Veldhuizen

 

P.S. Lees hier het blog van de eerste BSO-week 

  

  

 

De Special Award 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door:  

Innovatiefonds Zorgverzekeraars – VSBfonds – Stichting Dioraphte - Van Baaren Stichting -  HandicapNL - Stichting SFO – K.F. Hein Fonds – Ridderlijke Duitsche Orde – Prins Bernhard Cultuurfonds René H. van Bokkum Fonds - Dr. C.J. Vaillant Fonds – Hélène de Montigny Stichting – Stichting De Boom – Pasman Stichting en tal van organisaties en kunstenaars.

Bezoekadres
Zonnehof 4A
3811 NC  Amersfoort

T: 033 43 28 033
E:info@specialarts.nl
www.specialarts.nl

Klik hier als u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen