Special Arts

A | A | A
Stichting Special Arts Nederland  T: 033 432 80 33  E: info@specialarts.nl
Home Agenda Nieuws Organisatie Downloads Contact ANBI Links Sitemap Colofon

Theater -Stedelingen - Eindhoven (nb)
18-03-2019 en 01-04-2019

 

Reserveren via Parktheater

 

Stedelingen

 

Een theatraal en muzikaal avontuur onder regie van Stefan Jung door spelers van Lunet Zorg, en Carte Blanche, met liedjes uit de stad door een projectkoor o.l.v. Lizzie Kean. Bart van Dongen en Edward Capel verheffen stadsgeluiden tot muziek.


Acteurs van Carte Blanche en acteurs in wording van Lunet zorg laten in de muziektheatervoorstelling Stedelingen zien dat iedereen kan schitteren op het grote toneel. Een productie waarmee een groep mensen die veelal onzichtbaar is in de samenleving - en in de kunst en cultuur in het bijzonder - op de kaart wordt gezet.


Stedelingen verbeeldt het leven in de stad. Een stad die gebouwd wordt door mensen ‘die er niet bij horen’.

 

Initiatiefnemers Lunet zorg, Carte Blanche, Parktheater en Stichting Geluk Eindhoven willen met Stedelingen mensen met een beperking een gezicht geven. Gezamenlijk voelen ze een noodzaak om de meerwaarde te laten zien van een diverse samenleving en op die manier een bijdrage te leveren aan een inclusieve samenleving.

 

Stedelingen is geïnspireerd op onder andere de Mahagonny van Bertold Brecht. Een theatraal en muzikaal avontuur met liedjes uit de stad gezongen door een projectkoor onder leiding van Lizzie Kean. Bart van Dongen en Edward Capel verheffen stadsgeluiden tot muziek.

 

De voorstelling vindt plaats tijdens de Dutch Happiness Week 2019.


Locatie:

Parktheater Eindhoven

Elzentlaan 50

5615 CN Eindhoven
ga terugTerug naar het overzicht