Stagiair-300x150-mv    AFAS podium Flint
 

 

Het Groot Poëziefeest op 11 april 2018
Flint Theater zoekt stagiair(e)s voor één dag!

 

Lijkt het je leuk om een dag stage te lopen in een theater? Meld je dan aan voor een stage in de keuken, bij de techniek of bij het evenementenbureau van Flint Theater.

 

Techniek
Wil je wel eens meemaken wat er bij een theatervoorstelling allemaal achter de schermen gebeurt? Loop dan een dagje mee met technicus Johan. Zo beleef je de voorstelling op een hele bijzondere manier mee, al vanaf de voorbereidingen! 

Keuken
Wil je een dagje meelopen in de keuken van een theater? Samen met de kok maak je lekkere poëziehapjes. Die hapjes worden na afloop van het poëziefeest geserveerd in de foyer.

Evenementenbureau
Wat is er allemaal nodig om te zorgen dat alle bezoekers een fantastisch poëziefeest beleven? Je loopt mee met Karin en zorgt dat iedereen het naar zijn zin heeft, van binnenkomst tot vertrek!

 

Handig om te weten
De stagedag is op woensdag 11 april van 10.00 tot 16.30 uur. Dat is best een lange dag. Daarom krijg je voldoende rustmomenten tussendoor. Als je wilt, mag je een begeleider meenemen.

 

Aanmelden
Je kunt je tot 28 maart aanmelden (klik op de tab stages). Er is plek voor één stagiair techniek, twee stagiairs in de keuken en één stagiair bij het evenementenbureau. Begin april maken we een keus uit alle aanmeldingen.

 

Heb je vragen? Bel dan naar Olivier 033 4328033 of mail naar o.peeters@specialarts.nl.

 

 

 

Poeziefeestlogo kleur1

Het Groot Poëziefeest op 11 april 2018 wordt een spetterend feest met speciale gasten, muziek, theater, dichters en veel poëtische verrassingen.
En niet te vergeten… tijdens Het Groot Poëziefeest wordt de nieuwe dichtbundel gepresenteerd en worden de prijswinnaars door de vakjury, onder leiding van Dichter des Vaderlands Ester Naomi Perquin, bekend gemaakt.

 

 

Wat: Het Groot Poëziefeest

 

Wanneer: woensdag 11 april 2018

 

Waar: Flint Theater in Amersfoort

 

Tijd: van 14.00 tot 16.30 uur

 

 

  

Huisjes laag

 Beeld: Gert Nout

 

Kijk voor meer informatie op: www.specialarts.nl/poezie

of neem hiervoor contact op met: Tine Veldhuizen, 033 - 4328033.

 

 

Facebook-logo-jpg

 

 
 
Special Arts bevordert de kunst- en cultuurparticipatie door mensen met een handicap en zet zich in voor de ontplooiing van hun pure talenten. Naast de organisatie van projecten biedt Special Arts een structureel platform aan het beeldende werk van buitengewone kunstenaars via een galerie en kunstuitleen.

 

Het Andere Gedicht 2017/2018 wordt georganiseerd door Special Arts in samenwerking met het Poëziepaleis en Blindschelders & Raadsman en mede mogelijk gemaakt door: Stichting Dioraphte, Fonds21, Fonds verstandelijk gehandicapten, VSBfonds, NSGK, Stichting SFO, RDO Balije van Utrecht, Cornelia-Stichting, K.F. Hein Fonds, Stichting Elise Mathilde Fonds, Dr. C.J. Vaillant Fonds, Fundatie Luden van Stoutenburg, Pasman Stichting, Innovatiefonds Zorgverzekeraars, Stichting Sociaal Cultureel Fonds De Amersfoortse, Stichting De Boom, Gemeente Hilversum, J.E. Jurriaanse Stichting, Prins Bernhard Cultuurfonds Groningen-Het Mijndershuis Fonds, Gemeente Groningen, Stichting Sinnigefonds, Gemeente Amersfoort, Van den Muijsenbergh-Fonds, Rabobank Amersfoort Eemland.

 

Bezoekadres
Zonnehof 4A
3811 NC  Amersfoort

T: 033 43 28 033
E:info@specialarts.nl
www.specialarts.nl

Klik hier als u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen