Persbericht

5 januari 2017

 

Sneeuwwitje en de 7 Schagen Foto Tine Veldhuizen

Dwerg Mascha en sneeuwwitje Adrienne / Foto: Tine Veldhuizen

 

 

2017 start in Schagen met spaaractie Sneeuwwitje en de 7
Met een unieke Sneeuwwitje-spaaractie kunnen inwoners van Schagen nu al kennis maken met de spelers uit de voorstelling Sneeuwwitje en de 7. Deze bijzondere voorstelling wordt begin februari gespeeld door talenten van Skager AC in KDanz. Tot en met 31 januari 2017 ontvangen klanten bij veel ondernemers in Schagen een zakje met plaatjes van de spelers. 

 

Sprookjesposter

In totaal zijn 15 plaatjes te sparen, die geplakt kunnen worden op een sprookjesspaarposter. Astrid Volten fotografeerde de spelers in kostuum en Cora Deutekom van Codesign verzorgde het ontwerp van de poster. 

Vanaf maandag 9 januari start de spaaractie. De deelnemende winkeliers zijn herkenbaar aan de sprookjesposter. Makado en Winkeliersvereniging Schagen zijn enthousiast. Willem-Jan Stam: "Deze actie is uniek voor Schagen en wij vinden het heel mooi om op deze manier een verbinding te leggen met Skager AC. Januari wordt een sprookjesmaand in Schagen!"  

 

De spaarposter is gratis af te halen bij:
Markt18, Torenstraat 1, Schagen
Skager AC, Berkenweg 2, Schagen
Tracé, Herenbosstraat 18-20, Schagen
Wideloe, Loet 31, Schagen

Met een volle poster maak je kans op een Sneeuwwitje-cadeautje.

 

Om ervoor te zorgen dat iedereen zijn verzameling van 15 plaatjes compleet kan maken, is er woensdagmiddag 1 februari 2017 voorafgaand aan de voorstelling een speciaal ruilmoment.

 

Sneeuwwitje in KDanz

Deelnemers van Skager AC brengen met de voorstelling Sneeuwwitje en de 7 een unieke variant van het bekende sprookje Sneeuwwitje op het podium. Het script is geschreven door Don Duyns naar een idee van theatermaker Art-Jan de Vries.

De voorstelling wordt gespeeld op woensdagmiddag 1 februari en op donderdagavond 2 februari 2017 in KDanz, dat voor deze gelegenheid wordt omgetoverd in een sprookjesbos.

 

Kaarten à € 2,50 zijn nu al te koop via:

Wideloe, Loet 31, Schagen
Boekhandel Plukker, Gedempte Gracht 71-75, Schagen
Pand Raak, Laan 21, Schagen
Of te reserveren via mariette.bos@esdege-reigersdaal.nl

 

Special Arts

De Special Theater Road Show 2016 is een initiatief van Special Arts. Deze stichting heeft tot doel: het stimuleren en vergroten van de kunst­ en cultuurparticipatie door mensen met een handicap en het ondersteunen van kunstenaars met een handicap bij het ontwikkelen van hun pure talent. 

http://www.specialarts.nl/

http://www.facebook.com/specialtheaterroadshow

Special Theater Road Show Magazine editie Noord-Holland: http://iturl.nl/snBUyUY

 

 

De Special Theater Road Show 2016 wordt georganiseerd door Special Arts en mede mogelijk gemaakt door Fonds voor Cultuurparticipatie, VSBfonds, Stichting Dioraphte, NSGK, Fonds verstandelijk gehandicapten, Innovatiefonds Zorgverzekeraars, Stichting SPZ, Cornelia Stichting, Ars Donandi + Russell-ter Brugge fonds, Ridderlijke Duitsche Orde, Stichting SFO, Stichting Woudsend Anno 1816, Dr. C.J. Vaillant Fonds, Stichting Elise Mathilde Fonds, K.F. Hein Stichting,  Pasman Stichting, Stichting De Boom, Hélène de Montigny.

 

 

  

Noot voor de redactie, niet bestemd voor publicatie: 

De pers is uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de voorstelling in KDanz op woensdagmiddag 1 februari 2017 om 15.00 uur of donderdagavond 2 februari 2017 om 19.30 uur. Wilt u er bij zijn, dan kunt u dit kenbaar maken door een email te sturen naar aanmeldingen@specialarts.nl. U kunt ook bellen met 033 4328033. Meer informatie over de inhoud van de voorstelling, over de lokale organisaties en professionals die er bij zijn betrokken kunt u opvragen bij Tine Veldhuizen, 06 49922670, t.veldhuizen@specialarts.nl.

 

 

Bezoekadres
Zonnehof 4A
3811 NC  Amersfoort

T: 033 43 28 033
E:info@specialarts.nl
www.specialarts.nl

Klik hier als u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen