Dinsdag 29 november 2016

Special Arts Inspiratie- en netwerkbijeenkomst

  

Banner waardecreatie

Aanmelden: stuur een email naar aanmeldingen@specialarts.nl onder vermelding van organisatie, naam-, adres en functiegegevens.

 

Wat brachten eerdere Special Arts Inspiratie- en netwerkbijeenkomsten?
“Veel inspiratie uit succesverhalen. Nieuwe ideeën om verder te gaan.”
“Een opening naar anders denken.” 

 

 

Programma dinsdagmiddag 29 november 2016

De wereld van de creatieve dagbesteding in de zorg verandert. Hoe sneller en slimmer kunstlocaties daarop inspelen, hoe groter de kans op continuïteit van je project of organisatie. Een ondernemende houding is daarbij onmisbaar. 

 

Op het podium worden door middel van ‘elevator pitches’ acht succesvolle praktijkvoorbeelden van kunstlocaties in de spotlight gezet. Deze middag is er ruime gelegenheid om in gesprek te gaan met de ‘pitchers’ en aan de schuiven bij kennispartners van Special Arts.
 

Daarnaast nemen sprekers je mee achter de schermen van hun succesverhaal.

Bas van der Veldt van AFAS Software geeft een frisse blik van buiten. Begonnen als Productmanager heeft hij zich binnen no-time ontwikkeld tot Algemeen Directeur (CEO).

 

Maarten Bakker is cultureel ondernemer, oprichter en artistiek leider van Studio De Bakkerij; een theater aan de Bergweg in Rotterdam Noord en de culturele huiskamer voor alle Rotterdammers.


Paul Koek is oprichter van Muziektheaterensemble de Veenfabriek. Sinds 2004 regiseerde hij een groot aantal voorstellingen, waarbij het werken op locatie en de muzikaliteit belangrijke elementen zijn.

Ben Wiegman en Krista Heijster, adviseurs bij Cultuur+Ondernemen, geven een Crash Course Waardecreatie. In deze interactieve workshop gaan zij aan de slag met de maatschappelijke waarde die je als organisatie toevoegt.

  

Informatie en aanmelden

Datum: woensdag 29 november 2016

Tijd: 13.00 - 17.30 uur

Locatie: AFAS Theater, Leusden

Kosten: € 35 per persoon.

Gratis voor Special Arts basis- (1 persoon) en kern-donateurs (2 personen)

Aanmelden: stuur een email naar aanmeldingen@specialarts.nl onder vermelding van organisatie, naam-, adres en functiegegevens.

 

Verdient jullie goede praktijkvoorbeeld een plaats op het podium? Laat het ons weten! 

Klik hier om jouw praktijkvoorbeeld op te geven en vertel waarom jouw praktijkvoorbeeld inspirerend, bruikbaar en/of leerzaam voor anderen kan zijn. Misschien sta jij 29 november wel op het podium met jouw elevator pitch!

 

  

 

 

Neem voor meer informatie contact op met:

Tine Veldhuizen van Special Arts: t.veldhuizen@specialarts.nl / 033 4328033

 

Het digitale interactieve kennisplatform van Special Arts faciliteert professionals, begeleiders en docenten bij het delen van kennis over kunst en handicap.

 

 

Bezoekadres
Zonnehof 4A
3811 NC  Amersfoort

T: 033 43 28 033
E:info@specialarts.nl
www.specialarts.nl

Klik hier als u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen