Persbericht 

Special Arts Poëzie Tour in Amersfoort

 

Special Arts start de Nationale Poëzieweek op donderdag 28 januari 2016 met de Special Arts Poëzie Tour in Amersfoort. Op verschillende locaties dragen buitengewone dichters gedichten voor.

 

De tour start bij stadscafé De Observant, waar dichters Jessica Magnin, Yvonne van Kasteel en Noortje van Kamer om 11.00 uur op het podium staan. Daarna verplaatsen de dichters zich per Vierfiets en Alinker naar het Stadhuis. Hier beginnen om 12.00 uur de voordrachten. Vervolgens zijn de dichters rond 13.00 uur te horen bij Seats2Meet bij het station en om 14.00 uur in Bibliotheek Eemland, locatie Het Eemhuis. Luisteraars worden onderweg verrast met een poëziekaart.

 

Meer Special Arts Poëzie activiteiten

Op zaterdag 30 januari 2016 is er een gratis Poëzieworkshop voor begeleiders en leerkrachten die werken met mensen met een beperking in de regiobibliotheek in Woerden.

Op woensdag 3 februari 2016 is er een bijzondere poëziemiddag ook in de regiobibliotheek in Woerden. In samenwerking met Abrona/NUdoen! worden mensen met en zonder beperking uitgedaagd in workshops en voordrachten.

Meer informatie is te lezen op www.specialarts.nl/337659 en www.specialarts.nl/337665

 

 

 

Special Arts

Special Arts is een landelijke stichting die zich bezighoudt met alle kunstdisciplines voor en door mensen met een handicap. De stichting bevordert dat mensen met een verstandelijke, psychische en fysieke handicap aan kunst kunnen doen en ondersteunt hen bij het ontwikkelen van hun talent. Het Andere Gedicht is een taalstimulerend poëzieproject van Special Arts.

www.specialarts.nl

www.poezie.specialarts.nl

 

Vierfiets

Vierfiets maakt het mogelijk op een unieke manier te genieten van de omgeving. Per Alinker - een nieuw mobiliteitsvoertuig dat een actieve leefstijl bevordert - of per Vierfiets - een innovatieve (elektrische) fiets voor 4 personen (én 3 kinderen). 

www.vierfiets.nl

  

 

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie kunt bellen of mailen.

Tine Veldhuizen, t.veldhuizen@specialarts.nl, 06 49922670

 

 

 

Bezoekadres
Zonnehof 4A
3811 NC  Amersfoort

T: 033 43 28 033
E:info@specialarts.nl
www.specialarts.nl

Klik hier als u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen