Persbericht

 

Het Andere Gedicht
Poëziemiddag met workshops en talentvolle dichters

 

Op woensdagmiddag 3 februari 2016, de afsluitende dag van de Nationale Poëzieweek, vindt in de bibliotheek Het Groene Hart, vestiging Woerden een bijzondere poëziemiddag plaats. In samenwerking met Abrona/NUdoen! en Special Arts worden mensen met en zonder beperking uitgedaagd in workshops en voordrachten.

 

Workshops en voordrachten
De poëziemiddag biedt een programma voor iedereen, jong en oud, met en zonder beperking. Een actief programma met onder meer de workshop Twittergedichten schrijven onder leiding van Anita Drost van Schrijfbende en een Plezierige Poëzieworkshop door Ron Goud. De middag wordt afgerond met  voordrachten van Stadsdichter van Woerden Marco van der Bij en dichters van Abrona/NUdoen! en natuurlijk de resultaten van de workshops.

 

Vind je het leuk om ook een gedicht voor te dragen tijdens deze middag, laat het ons weten!

 

Het Andere Gedicht start woensdag 3 februari om 13.30 uur in Bibliotheek Woerden (Meulmansweg 27) en duurt tot ongeveer 16.15 uur. Deelname is gratis. Reserveren is gewenst en mogelijk via info.woerden@regiobibliotheekhetgroenehart.nl

 

Special Arts
Special Arts is een landelijke stichting die zich bezighoudt met alle kunstdisciplines voor en door mensen met een handicap. De stichting bevordert dat mensen met een verstandelijke, psychische en fysieke handicap aan kunst kunnen doen en ondersteunt deze kunstenaars bij het ontwikkelen van hun talent.

  

 

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie kunt bellen of mailen.

Esther van de Woestijne, esther.vandewoestijne@abrona.nl, 06 51963705

 

 

 

Bezoekadres
Zonnehof 4A
3811 NC  Amersfoort

T: 033 43 28 033
E:info@specialarts.nl
www.specialarts.nl

Klik hier als u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen