Special Arts

A | A | A
Stichting Special Arts Nederland  T: 033 432 80 33  E: info@specialarts.nl
Home Agenda Nieuws Organisatie Downloads Contact ANBI Links Sitemap Colofon

Beeldmerk niet vierkant LR

Op maandag 16 november 2015 organiseert UWV in Theater & Congres Orpheus in Apeldoorn de zesde editie van het Kunstcongres met perspectief voor beeldend kunstenaars met een arbeidsbeperking. Special Arts is op deze dag ook aanwezig.

 

In de middag is de expositie van de deelnemers met ongeveer 150 kunstwerken te bewonderen. Een vakjury jureert in drie categorieën en er is een publieksprijs. Dus jouw stem telt! De prijswinnaars mogen deelnemen aan de rondreizende expositie en een jaar lang exposeren bij toonaangevende bedrijven. Ook mogen zij hun eigen catalogus laten maken in een oplage van 125 stuks.

Uiteraard is er volop gelegenheid om te netwerken tijdens de workshops en op de netwerk- en informatiemarkt. Het is ook mogelijk om in te schrijven voor speedcoaching met kunstkenners.

 

Meedoen?

Ben je beeldend kunstenaar en heb je een arbeidsbeperking? Heb je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering of behoor je tot de doelgroep Banenafspraak (lees hier voor meer informatie over de doelgroep)? Ben je serieus met het beeldend kunstenaarschap bezig (schilderkunst, fotografie, beeldhouwwerk, etc.)? En wil je graag werken aan je ontwikkeling en daarnaast je werk aan een breed publiek laten zien? Dan bent je van harte welkom om in te schrijven.

 

Aanmelden

Vanaf 8 september tot en met 26 oktober kun je je aanmelden via de website Meer informatie, de voorwaarden, het programma, de sprekers, en  de standhouders van de netwerk- en informatiemarkt is ook terug te lezen op deze website.

 

 

 

ga terug Terug naar het overzicht