Special Arts

A | A | A
Stichting Special Arts Nederland  T: 033 432 80 33  E: info@specialarts.nl
Home Agenda Nieuws Organisatie Downloads Contact ANBI Links Sitemap Colofon

Emma at Work Hotel Okura 1

 

OKURA Emma-at-Work Award gemaakt door Margit Peters

 

Dinsdag 10 maart ontving Dertje Meijer, President-directeur bij Havenbedrijf Amsterdam, de Okura - Emma at Work Award 2015. Het Havenbedrijf Amsterdam won de prijs, omdat zij aangetoond hebben dat jongeren met een chronische ziekte of lichamelijke beperking uitstekend zijn te integreren in het arbeidsproces. De jury onder leiding van Hugo Heymans vond dat Havenbedrijf Amsterdam de prijs verdient omdat het bedrijf een nauwe betrokkenheid heeft laten zien bij de maatschappelijke integratie van jongeren met een arbeidsbeperking.

 

De award, een kunstwerk van Margit Peters via Special Arts, werd in Hotel Okura Amsterdam uitgereikt door de Amsterdamse wethouder Arjan Vliegenthart samen met Freek de Jonge die de presentatie van de bijeenkomst verzorgde.

Margit Peters is een jonge kunstenaar van 26 jaar. Margit werkt graag met keramiek omdat zij zich daar het beste in kan uiten. Inspiratiebronnen zijn de natuur en haar eigen fantasie. 

 

De Okura - Emma at Work Award wordt jaarlijks uitgereikt aan het beste bedrijf dat jongeren met een chronische ziekte of lichamelijke beperking kansen geeft op de arbeidsmarkt.

 

Op de foto vlnr: Freek de Jonge, Wethouder van Amsterdam Arjan Vliegenthart, Dertje Meijer van Havenbedrijf Amsterdam, Emmy Stoel van Hotel Okura Amsterdam en initiatiefnemer van Emma at Work Hugo Heymans.

 


ga terug Terug naar het overzicht