Special Arts

A | A | A
Stichting Special Arts Nederland  T: 033 432 80 33  E: info@specialarts.nl
Home Agenda Nieuws Organisatie Downloads Contact ANBI Links Sitemap Colofon
Miranda Dijkstra en begeleider Annelies Nammensma

 

Kunstenares en Special Award 2011 winnares Miranda Dijkstra exposeert bij Kinderboerderij Sneek

 

Miranda Dijkstra, werkzaam bij Talant op de locatie De Bascule in Sneek, kreeg de verrassing van haar leven op 2 september 2011 in Amersfoort. Miranda won zowel de jury prijs als de publieksprijs bij de Special Award georganiseerd door Special Arts. Special Arts richt zicht op kunst en handicap. Miranda heeft een flink stipendium in de wacht gesleept. Dit stipendium is bedoeld voor de verdere ontwikkeling van de talenten van de winnende kunstenaar. Alle resultaten van de workshops en belevenissen, maar ook nogmaals de winnende schilderijen, zijn te bezichtigen tijdens de exclusieve expositie op de kinderboerderij in Sneek vanaf 5 april a.s.

 

Van onder andere het stipendium is Miranda naar Parijs geweest, de stad van de liefde en kunstenaars. De inspiratie die ze daar heeft opgedaan heeft ze verwerkt in de workshops die ze gevolgd heeft in de afgelopen periode.

 

Bascule beschildert speelzolderEén van de workshops was een muurschildering maken op de speelzolder van de vernieuwde kinderboerderij in Sneek, samen met haar collega`s van Bascule Art onder leiding van plaatselijk kunstenares Tineke Betten.

De expositie is vanaf 5 april a.s. te bezichtigen in het vernieuwde restaurant en op de speelzolder van de kinderboerderij in Sneek en loopt tot en met 18 mei 2014.

 

De kinderboerderij is elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur, met uitzondering van de maandag.

 

Expo Miranda Dijkstra Sneek-5

Expo Miranda Dijkstra-2

 

Foto boven: Miranda Dijkstra met Annelies Nammensma van Bascule Art


ga terug Terug naar het overzicht