Special Arts

A | A | A
Stichting Special Arts Nederland  T: 033 432 80 33  E: info@specialarts.nl
Home Agenda Nieuws Organisatie Downloads Contact ANBI Links Sitemap Colofon

Steun Special Arts

 

En maak kans op een rondleiding van Marcel Wiemers in zijn eigen kunstatelier!

 

Special Arts brengt in kaart welke aanbieders van kunstactiviteiten voor mensen met een handicap in Nederland aanwezig zijn. Zo willen wij stimuleren dat alle mensen met een handicap aan kunst kunnen doen.


Bent u ouder of verzorger, begeleider, kunstdocent, kunstenaar, WMO-medewerker en op zoek naar kunstactiviteiten in uw regio dan kunt u de aanbieders van kunstactiviteiten voor mensen met een beperking vinden op www.specialarts.nl.


Speciaal voor leden van Sien

Wil je steun geven aan mensen met een beperking bij het ontwikkelen van hun kunstzinnige talenten? Sien en Special Arts hebben de handen ineen geslagen en een leuke actie bedacht voor leden van Sien: steun nu de Stichting Special Arts en maak kans op een rondleiding van Marcel Wiemers in zijn eigen kunstatelier!


Maak je vrijwillige bijdrage (minimaal € 10,-) over op bankrekeningnummer 132935805 t.n.v. Sien, Postbus 85278, 3508 AG UTRECHT. O.v.v. gift voor Special Arts.

 

Let op: vermeld ook je lidnummer of naam en telefoonnummer, zodat we je kunnen bellen als je één van de prijswinnaars bent! Je kunt de bijdrage ook direct online overmaken.


Voor meer informatie:

www.sien.nl


ga terug Terug naar het overzicht