Special Arts

A | A | A
Stichting Special Arts Nederland  T: 033 432 80 33  E: info@specialarts.nl
Home Agenda Nieuws Organisatie Downloads Contact ANBI Links Sitemap Colofon

        

 

Aanmeldformulier Special In+Out workshops en symposiumprogramma Art Brut Biënnale


De Special In+Out 2012 wil ateliers ondersteunen bij het ondernemerschap. Daarom worden op vrijdag 11 mei en zaterdag 12 mei workshops rond het thema ondernemerschap aangeboden. Bijvoorbeeld een workshop Geldzoeken loont en de interactieve workshop Toekomst én perspectief voor dagbestedingateliers. Ook is er een kennisplein waar individuele vragen gesteld kunnen worden.

Op woensdag 16 mei vindt een symposium plaats met verschillende lezingen en een debat.

 

Klik hier voor de complete Special In+Out workshopbeschrijvingen op vrijdag 11 en zaterdag 12 mei 2012.

Klik hier voor de complete beschrijving van het Symposiumprogramma op woensdag 16 mei 2012.

 

Dankzij de bijdrage van verschillende fondsen/organisaties kunnen wij de Special In+Out workshops zonder kosten aanbieden. Wel is het zo dat wanneer u na registratie niet bij de workshop aanwezig bent, wij hiervoor € 25 (exclusief BTW) per workshop in rekening moeten brengen. U kunt zich tot 5 mei zonder kosten afmelden via t.veldhuizen@specialarts.nl.


Wanneer u met meerdere personen aan een workshop of een symposiumonderdeel wilt deelnemen, wilt u dan voor iedere persoon afzonderlijk een formulier invullen?


 

De Special In+Out 2012 is onderdeel van de Art Brut Biënnale die van 10 t/m 16 mei gehouden wordt in de Creatieve Fabriek in Hengelo.