Special Arts

A | A | A
Stichting Special Arts Nederland  T: 033 432 80 33  E: info@specialarts.nl
Home Agenda Nieuws Organisatie Downloads Contact ANBI Links Sitemap Colofon

Schenken en doneren met fiscaal voordeel

 

Special Arts is een ideële stichting, die haar doelstellingen kan bereiken dankzij subsidies, fondsen en sponsors. En dankzij een groot aantal donateurs die de doelgroep, mensen met een handicap, bij hun kunstactiviteiten steunt.

  

Special Arts nodigt ook u uit om donateur te worden. Dat kan al door middel van een bijdrage van €50,- per jaar.

 

Kunstwerk Gert Nout, Blij
 

Schenken

Wanneer u 5 jaar lang een vast bedrag wilt schenken, dan heeft u als privé persoon een fiscaal voordeel voor uw gehele schenking. U geniet dan het percentage van uw inkomstenbelasting als korting op uw schenking, terwijl Special Arts het volledige bedrag ontvangt. Sinds 1 januari 2014 is voor deze manier van schenking geen Notariële Akte van Schenking meer noodzakelijk.

 

Doneren
• Als persoon kunt u een eenmalige of periodieke schenking doen. Dat kan door een bedrag over te maken op de rekening van de stichting.
• Als bedrijf kunt u vanuit maatschappelijke betrokkenheid een donatie doen aan Stichting Special Arts. In veel gevallen zal zo’n schenking aftrekbaar zijn voor winstbelasting.

  

 

Wij begroeten u graag als donateur. Dit kan via ons Donateursformulier.

Zo draagt u bij aan de activiteiten van Special Arts en daarmee aan de ontwikkeling en zichtbaarheid van kunstenaars met een handicap. 

Met elkaar kunnen we zo een inclusieve samenleving dichterbij brengen.
 

 

 

 

 

 


ga terug Terug naar het overzicht